Ainekset:
500 g peuran paisti
Suolaa
Mustapippuria
Kuivattuja suppilovahveroita
chili tuorejuustoa ja haarukalla murskattua fetajuustoa (Valio salaattijuusto) yhteensä noin 1 dl
2 rkl maitoa
tuoretta timjamia ja rosmarinia
2 valkosipulin kynttä
Leikkaa paisti auki noin 1,5 cm paksuiseksi. Nuiji lihanuijalla siten, että saat suorakulmaisen lihamaton. Suolaa ja pippuroi molemmat puolet. Sekoita huhmareessa jauhetut sienet juustojen, maidon, pilkottujen valkosipulin ja yrttien kanssa. Levitä sekoitus lihalle. Rullaa tiukasti kokoon ja sido narulla. Ruskista rulla jokapuolelta. Laita 125 asteiseen uuniin. Rulla on valmis kun sisälämpö on 58 astetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti