torstai 12. joulukuuta 2024

Peuran paistirulla

Ainekset:

500 g peuran paisti

Suolaa 

Mustapippuria

Kuivattuja suppilovahveroita

chili tuorejuustoa ja haarukalla murskattua fetajuustoa (Valio salaattijuusto) yhteensä noin 1 dl

2 rkl maitoa

tuoretta timjamia ja rosmarinia

2 valkosipulin kynttä


Leikkaa paisti auki noin 1,5 cm paksuiseksi. Nuiji lihanuijalla siten, että saat suorakulmaisen lihamaton. Suolaa ja pippuroi molemmat puolet. Sekoita huhmareessa jauhetut sienet juustojen, maidon, pilkottujen valkosipulin ja yrttien kanssa. Levitä sekoitus lihalle. Rullaa tiukasti kokoon ja sido narulla. Ruskista rulla jokapuolelta. Laita 125 asteiseen uuniin. Rulla on valmis kun sisälämpö on 58 astetta. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti