Ainekset:
Peuran/hirven paisti
Voita paistamiseen
Suolaa
Mustapippuria
Voi-yrttikuorrutus
50 g voita
1/2 ruukkua tuoretta timjamia
2 valkosipulinkynttä
Ota paisti huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Kuivaa talouspaperilla, poista mahdolliset kalvot ja ruskista joka puolelta voissa padassa. Mausta suolalla ja pippurilla kauttaaltaan ruskistuksen jälkeen.
Pane kaikki kuorrutuksen ainekset monitoimikoneeseen ja soseuta. Painele kuorrutus tasaisesti paistin pintaan.
Kypsennä 125 asteessa, kunnes sisälämpö on 58 astetta. Ota talteen paistoliemi. Anna levätä foliossa ennen viipalointia. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja valuta viipaleiden päälle paistolientä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti