1 kg ulko- tai sisäpaisita
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 paprikaa
4 tomaattia
suolaa
3 rkl tomaattipyree
1 rkl paprikajauhe
5 dl vettä
1/2 tl kokonaisia mustapippureita
1 prk smetanaa (120g)
1/2-1 rasia paprika-chili tuorejuustoa
Ota liha huoneenlämpöön 1/2-1h ennen ruoanvalmistusta.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Paloittele paprikat isoiksi paloiksi ja kuutioi tomaatit.
Ruskista lihapalat valurautapadassa. Mausta suolalla. Lisää sipuli ja valkosipuli. Paista hetki. Lisää joukkoon tomaattipyre, paprikajauhe, paprikat ja tomaatit. Paista noin 5min.
Lisää joukkoon vesi. Lisää pippurit. Nosta pata 175 asteiseen uuniin ilman kantta ensin 5-10 min. Peitä kannella ja hauduta 1h 15 min.
Lisää padan joukkoon smetana ja tuorejuusto. Kuumenna.
Tarjoile perunoiden ja leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti