lauantai 12. lokakuuta 2024

Perunasalaatti basilikalla ja salottisipulilla

Ainekset: 6 annosta

2 tl merisuolaa myllystä

1 kg uusia perunoita

0,5 dl ranskankermaa

0,5 dl maustamatonta jogurttia

2 rkl majoneesia

2 rkl juoksevaa hunajaa

4 salottisipulia ohueksi viipaloituna tai puolikas punasipuli pieninä palasina


suolaa ja mustapippuria myllystä

4 dl basilikan lehtiä




Ohje:

1. Keitä perunat kypsäksi, valuta vesi pois ja pilko ne vielä kuumina puolikkaiksi. Aseta perunan puolikkaat suurehkoon kulhoon.

2. Sekoita toisessa kulhossa ranskankerma, jogurtti, majoneesi ja hunaja yhteen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita perunoiden joukkoon kastike, sipulit sekä basilika. Tarjoile kuumana, lämpimänä tai jääkaappikylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti