lauantai 21. tammikuuta 2017

Avokadopasta

5 kerää Tagliatelle-pastaa
2 kypsää avokadoa
1 lime
1 yksikyntinen valkosipuli
1 punainen chili
ruukullinen basilikaa
oliiviöljyä
n. 60 g raastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria

Laita pastavesi kiehumaan ja aloita kastikkeen valmistelu odotellessa. Kun vesi kiehuu, lisää veteen reilusti suolaa ja pastat.

Pilko valkosipulit sekä chilit ja siirrä tarjoilukulhoon. Purista lime sekaan. Puolita avokadot ja poista kivet. Kuutioi avokadot kuoressaan ja kaiverra sisus lusikan avulla kulhoon. Hienonna basilika ja lisää kulhoon. Sekoita joukkoon juustoraaste ja mausta pippurilla sekä suolalla.

Kun pasta on valmista, ota reilu puoli desiä keitinvettä talteen ja lisää se kastikkeen joukkoon. Valuta pasta ja kaada kastikkeen joukkoon sekä sekoita hyvin.

Annos riittää kahdelle nälkäiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti