tiistai 6. tammikuuta 2015

Juustoinen hirvimakaronilaatikko

6 dl makaronia
n. 500g hirven jauhelihaa
2 isohkoa sipulia
7 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
1 pkt Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuusto (laktoositon) (250g)
3 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
2 tl currya
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä 
3 kananmunaa
7 dl maitoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Kuullota sipulia, chiliä ja puristettuja valkosipulin kynsiä hetki öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää soijakastike, curry ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja lisää sulatejuusto. Sekoita ja anna hetken hautua. Voitele laakea uunivuoka ja kaada keitetyt makaronit sekä jauhelihaseos vuokaan. Sekoita hyvin. Sekoita kananmunat sekä maito ja kaada vuokaan tasaisesti jauheliha-makaroniseoksen päälle. Paista uunin alatasolla 200-asteessa tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti