maanantai 29. joulukuuta 2014

Kanapestopasta

Resepti herkulliseen ja simppeliin pastaruokaan!

400g kanan rinta- tai sisäfilettä
oliiviöljyä
1 purkki (190g) Saclà Pomodori Secchi & Aglio -pestokastiketta (aurinkokuivattuja tomaatteja ja valkosipulia sisältävä kastike)
1 purkki ranskankermaa (200g)
3 isohkoa sipulia
4 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
1 kirsikkatomaatirasia (250g)

Lisukkeeksi Tagliatelle-pastaa
n. 12 kerää

Kunnon kannellinen kasari on ehdoton tämän ruoan tekemiseen.

Kuivaa kanat ja leikkaa ne 2x1cm paloiksi. Leikkaa sipuli isohkoiksi suikaleiksi. Kuori valkosipulit. Leikkaa chili halki ja pilko. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota sipulia, chiliä ja puristettua valkosipulia hetki pannulla. Lisää kanat ja anna niiden hetki ruskistua. Lisää pesto sekä ranskankerma ja sekoita hyvin. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti