lauantai 11. syyskuuta 2021

Borch keitto

500g kaalia

3 punajuurta

2 porkkanaa

1 iso sipuli

2 valkosipulin kynttä

400g lihaa

1l vettä

2 liemikuutiota

1 prk (70g) tomaattisosetta

suolaa

mustapippuria

timjamia


1 prk smetanaa


1. Suikaloi kaali. Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat karkeaksi raasteeksi. Kuori ja pilko sipuli sekä valkosipulinkynnet.

2. Ruskista lihapalat rasvassa suuressa kattilassa. Lisää sipulit ja valkosipulit kuullottumaan. Kaada vesi ja liha/kasvisliemi kattilaan. Kiehauta.

3. Lisää kaali ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää loput kasvikset, tomaattisose ja mausteet. Hauduta noin 45 minuuttia.

4. Tarjoa smetanan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti