perjantai 7. elokuuta 2020

Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

 Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

400-500 g kesäkurpitsaa

400 g jauhelihaa
2 sipulia
1 prk tomaattisosetta
1 valkosipulinkynsi

1 chili
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa
1 tl suolaa


Pinnalle:
juustoraastetta


1. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulit.

2. Lisää pannuun tomaattisose, sekä valkosipuli ja mausteet ja sekoita tasaiseksi.


3. Leikkaa kesäkurpitsa vajaan 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

4. Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyteseos vuokaan kerroksittain ja ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta.

5. Kypsennä paistosta 200 asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti